Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Bianca Del Rio vystoupí poprvé v Praze

Vítězka šesté řady RuPaul’s Drag Race a komediální královna Bianca Del Rio na podzim vyrazí na svou dosud největší tour a zavítá vůbec poprvé do Prahy. „Vylezu ze své hrobky a znovu zazářím na podiích, jenom abych všem připomněla, že jsem uvnitř stále mrtvá. Pokud miluješ neuctivý humor, blyštivé kostýmy a jen tak něco tě neurazí… tak tahle show bude přesně pro tebe.“
Přidat na Facebook
V pražském Divadle Hybernia vystoupí Bianca Del Rio 16. října 2024.


Nejnovější stand-up vítězky šesté řady populární talentové soutěže se bude věnovat politice, popkultuře, politické korektnosti, ale nezapomene se ani ohlížet za nejaktuálnějšími událostmi.


Fanouškovstvo může očekávat svou „královnu v taláru“ a její rychlostí světla pronášené vtipy i prořízlou pusu, na které vyrostla nejmladší generace milovníků dragu. Bianca je nepřekonatelná, dokáže pobavit masy, přesto neztrácí kontakt se svým publikem – její vystoupení jsou vždy plná interakcí. Koneckonců když „Joan Rivers dragu“ dostane do ruky mikrofon, nikdo v sále si nemůže být jistý, že je v bezpečí.


The New York Times tuhle vždy usměvavou performerku přezdívají „královnou všech královen z Drag Race“ a mluví o ní jako o jedné z nejvlivnějších drag queens vůbec. Bianca Del Rio se nebojí šokovat ani otevírat citlivá témata. Kromě kariéry komičky a moderátorky si zahrála i v několika filmech. Jako první drag umělkyně headlinovala – a vyprodala – vystoupení v Carnegie Hall a Wembley Areně.
Tina
(Martina )
úterý 21. 5. 2024 08:00
, Martina . 2024. Bianca Del Rio vystoupí poprvé v Praze. Vychytané.cz. [Online] 21. 5. 2024. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=14409. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Bianca-Del-Rio-vystoupi-poprve-v-Praze
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.1s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.222.107.128
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:49