Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

​​Z gauče na trůn

Australští princové indiepopu se na cestě ke globální slávě zastaví v Praze.
Přidat na Facebook
Royel Otis jsou Royel Maddell a Otis Pavlovic, Royel Otis hrají kytarový indie pop, z jehož energie je na první dobrou zřetelné, jak moc si tihle dva muzikanti rozumí. Venku mají suverénní debutovou desku a taky dojemný cover Linger od The Cranberries, který právě válcuje TikTok. Na turné Glory to Glory vyrazí i s kapelou, čekejte tak ještě větší intenzitu už tak strhujících koncertů!

Česká klubová premiéra Royel Otis proběhne 9. listopadu 2024 v pražském Rock Café. Royel Otis vznikli před pěti lety, znají se ale mnohem déle. Hodně o vzájemné chemii prozradila už první tři EP v čele se Sofa Kings, na které čerstvě navázali debutem Pratts & Pain. Ze začátku si dávali záležet na každém tónu, nejpozději songy Oysters in My Pocket a Bull Breed jim ale ukázaly, že cestu k úspěchu může dláždit i spontánnost. Hype kolem téhle australské dvojice letos nakopnul cover Murder on the Dancefloor, kterému dala palec nahoru i sama Sophie Ellis-Bextor.

Hlavní je ale hudba samotné kapely, ta vzniká v úzké spolupráci dvojice Maddell/Pavlovic, která ráda připomíná, že se naučila krýt si navzájem záda, ať se děje cokoliv. Teď se Royel Otis děje mnoho dobrého, zahráli si na obřích festivalech jako Pukkelpop anebo Leeds a Reading, na australském turné předskakovali alt-J a na debutu spolupracovali s producentem Danem Careym, v jehož imponujícím CV najdeme i autorství hitu Slow od Kylie Minogue.

O rostoucích číslech na streamingových platformách Royel Otis ví, ale sami je nesledují. „To za nás dělají naši tátové,“ svěřili se portálu Life Without Andy.
Tina
(Martina )
úterý 7. 5. 2024 08:00
, Martina . 2024. ​​Z gauče na trůn. Vychytané.cz. [Online] 7. 5. 2024. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=14400. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/​​Z-gauce-na-trun
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.128s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.145.168.147
Serverový čas: sobota 27. července 2024 12:37