Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

PROGRAM GOLDEN APPLE CINEMA ZLÍN 18.7.19 – 24.7.19

PROGRAM GOLDEN APPLE CINEMA ZLÍN 18.7.19 – 24.7.19 rezervace vstupenek: +420 571 817 255-6 předprodej vstupenek: denně od 9 hodin www.gacinema.cz
Přidat na Facebook
LVÍ KRÁL 3D PREMIÉRA
USA - 2019 - (0) – dabing – Falcon – dobrodružný, rodinný
Snímek Lví král od studia Disney, jenž režíroval Jon Favreau (Kniha džunglí), se odehrává v africké savaně, kde se narodil budoucí panovník všeho živého. Malý lví princ Simba zbožňuje svého otce, lvího krále Mufasu, a připravuje se na svou budoucí vládu. Avšak ne všichni se z malého Simby radují. Mufasův bratr Scar, původní následník trůnu, spřádá své vlastní, temné plány. Souboj o Lví skálu plný intrik, dramat a po nečekané tragédii skončí Simbovým vyhnanstvím. Za pomoci dvou nových přátel musí Simba dospět a stát se tím, kým je mu souzeno být.
Režisér Jonh Favreau vypráví animovanou klasiku za pomoci nových filmových technologií a uvádí známé postavy na stříbrné plátno zcela novým, realistických způsobem.
Režie: Jon Favreau

BEZ VĚCÍ NAD VĚCÍ! PREMIÉRA
Německo - 2018 - (12) - 111 minut – dabing – Bioscop – komedie
Komediální příběh o tom nedůležitém v současném materiálním světě.
Nejlepší přátelé Toni a Paul se na 100 dnů vzdají díky sázce všeho, co vlastní. Každý den dostanou jednu ze svých věcí zpět. Během této výzvy si možná uvědomí, že jediné, bez čeho nelze žít, je přátelství.
Jaký by byl váš život, kdybyste se ze dne na den vzdali všech věcí?
Toni miluje svůj kávovar. Paul zbožňuje svůj chytrý telefon. Toni by se rozhodně neobešel bez pilulek na růst vlasů. Paul si nedokáže představit chvíli bez Amazonu, Siri a svých supermódních sneakersek. Oba kamarádi mezi sebou každý den bojují o to, kdo je lepší
a větší borec.
Všechno se změní jednoho rána, kdy se oba probudí nazí na zemi v prázdném bytě. Den číslo 1 ve 100denní sázce, kterou včerejšího bujarého večera uzavřeli. Vzdali se všeho, co vlastní. Každý den dostanou zpět pouze jednu ze svých věcí.
Každodenní život se pro Toniho a Paula najednou stává nesmírně komplikovaný, ale zároveň neuvěřitelně jednoduchý. Kolik věcí je v životě opravdu nezbytných?
Režie: Florian David Fitz
Hrají: Florian David Fitz, Matthias Schweighöfer, Miriam Stein

V LÁSCE A VÁLCE PREMIÉRA
Dánsko/Německo/ČR - 2018 - (12) - 103 minut – dabing – Bontonfilm – drama, romantický, historický
Epické romantické drama podle skutečné události
Po třech letech strávených v zákopech první světové války se Esben vrací domů k milované ženě Kirstine a synu Karlovi. Avšak válečné útrapy změnily nejen jeho samotného, ale i jeho rodinu. Okouzlující německý důstojník Gerhard zaujal jeho místo v čele rodinného stolu
a dělá, co může, aby si získal srdce Kirstine a stal se Karlovým otcem.
Zatímco mladá rodina si těžko zvyká na novou situaci, přichází další rána – Esben se musí vrátit na frontu. Téměř zlomený muž se tím nedokáže vyrovnat a dezertuje. Po neúspěšném pokusu překročit hranici do neutrálního Dánska je nucen skrývat se na půdě vlastního domu. Pouta lásky a důvěry se mezi manžely napnou až k prasknutí, zatímco Esben ze svého úkrytu sleduje, jak se mu jeho rodina rozpadá před očima a rozhodne se udělat vše, aby si ji udržel. Jak daleko bude ve jménu lásky ochoten zajít? V lásce a válce je napínavé a dojemné drama, které nabízí širokou paletu lidských charakterů a rozhodnutí, ke kterým jsou nuceni tváří
v tvář válce.
Dánsko-německo-český koprodukční snímek se z části natáčel na lokacích v České republice. Byl s úspěchem uveden na Mezinárodním filmovém festivalu v Santa Barbaře, kde získal cenu diváků za nejlepší hraný film.
Režie: Kasper Torsting
Hrají: Sebastian Jessen, Rosalinde Mynster, Tom Wlaschiha, Thure Lindhardt, Morten Brovn, Natalie Madueño, Ulrich Thomsen

ZATOULANÝ PREMIÉRA
FR - 2018 - (18) - 99 minut - Queer Kino – drama
Syrové drama zobrazuje svět mužské prostituce a absolutní svobody, ve kterém se režisér Camille Vidal-Naquet skrze příběh hlavního hrdiny dotýká širších společenských témat a sugestivně vykresluje jednu z podob života gay komunity. Tento režisérský debut byl promítán na festivalech po celém světě a posbíral řadu cen.
Na rozdíl od ostatních prostitutů, Léo nechodí s klienty, aby si vydělal peníze, nýbrž aby si užil blízkosti a tepla cizích těl. Vyzývavě tělesné drama přináší nezkrášlený ponor do světa absolutní svobody, kde jde jen stěží uspokojit potřebu lásky.
Muži jsou pro Léa zaměnitelní stejně jako dny, jimiž se protlouká. Jeho minulost je nám neznámá, budoucnost nejasná. Jediným opěrným bodem je pro dvaadvacetiletého mladíka přítomnost, a ta není dvakrát růžová – prodává se na ulici, nemá, kde by složil hlavu, a únik mu dokážou poskytnout jen drogy. Na rozdíl od ostatních prostitutů navíc nechodí s klienty, aby si vydělal peníze, nýbrž aby si na pár okamžiků užil blízkost a teplo těl, která má uspokojit. Jako by ale do světa neosobních setkání, násilí a konkurence nepatřil. Potřebu lásky totiž v momentě, kdy již všechny zábrany padly, nejde lehce uspokojit.
Syrový debut Camille Vidal-Naqueta je sondou do prostředí absolutní svobody i příběhem jedince, který k životu přistupuje pasivně, ale žádá si od něj něžnou pozornost. Vyzývavě tělesné drama mělo premiéru v Týdnu kritiky v Cannes a přináší nezkrášlený pohled do zákoutí, která nám jsou v běžném životě skrytá.
Režie: Camille Vidal-Naquet
Hrají: Félix Maritaud, Eric Bernard, Nicolas Dibla, Phillipe Ohrel

DIEGO MARADONA PREMIÉRA
VB – 2019 – (12) – 130 minut – Aerofilms – dokument
Rebel. Hrdina. Podvodník. Bůh.
Strhujícím portrétem „prokletého génia“ navazuje držitel Oscara Asif Kapadia na své předchozí úspěšné životopisné filmy Senna a Amy a přináší unikátní vhled do soukromí Diega, milujícího i chybujícího člověka, který svou lidskost většinu života schovával pod masku Maradony – nejslavnějšího fotbalisty všech dob.

Diego je usměvavý kluk z předměstí, který miluje fotbal a svou velkou rodinu. Díky obrovskému talentu plní sny sobě, svým blízkým i stovkám milionů fanoušků po celém světě. V Neapoli, kde by i ďábel potřeboval bodyguarda, se Diego stává Bohem. Fanatický obdiv a slávu je těžké ustát a Diego skrývá svou lidskou tvář čím dál víc pod masku Maradony. Tomu nejsou cizí divoké večírky, nevěry, podvody, kokain ani pletky s mafií. Zničující spirála se roztáčí. Strhující portrét jedné z nejslavnějších a nejvíce kontroverzních osobností vůbec poskládal držitel Oscara Asif Kapadia (Senna, Amy) z více než 500 hodin záběrů z Maradonova soukromého archivu.
Režie: Asif Kapadia

VŠICHNI TO VĚDÍ (FKS) 24.7. 10:00 a 14:00
Španělsko - 2018 - (12) - 132 minut – titulky - Aerofilms – drama, psychologický thriller
Jedna rodina, jedna láska, jedno tajemství a jedno záhadné zmizení. Penélope Cruz a Javier Bardem excelují v psychologickém thrilleru dvojnásobného držitele Oscara Asghara Farhadiho.
Krásná Laura přijíždí do rodného Španělska na svatbu své sestry. Bujarou oslavu v kraji prosluněných vinic však naruší zmizení jednoho z hostů. Brzy se ukáže, že pod povrchem dřímají staré křivdy a tajemství, která měla zůstat zapomenuta.
Nejslavnější filmový pár současnosti Penélope Cruz a Javier Bardem excelují v hlavních rolích dávných milenců, mezi kterými to nikdy nepřestalo jiskřit. Psychologický thriller dvojnásobného držitele Oscara Asghara Farhadiho se stal zahajovacím filmem festivalu
v Cannes.
Režie: Asghar Farhadi
Hrají: Penélope Cruz, Javier Bardem, Ricardo Darín, Eduard Fernández, Bárbara Lennie, Inma Cuesta, Ramon Baera 80,-

SPOLUJÍZDA
USA - 2019 – (15) - 94 minut – titulky - CinemArt – akční komedie
Bacha na to, koho vezeš
Když krotký řidič Uberu (Kumail Nanjiani) nabere do svého auta dalšího zákazníka, rozezleného inkognito policajta (Dave Bautista), který je na stopě brutálního vraha, čeká ho šílená jízda, během které si musí zachovat zdravý rozum a pětihvězdičkové hodnocení.
Režie: Michael Dowse
Hrají: Kumail Nanjiani, Dave Bautista, Iko Uwais, Natalie Morales, Betty Gilpin, Jimmy Tatro, Mira Sorvino, Karen Gillan

KOŘIST
USA – 2019 – (15) - 87 minut - titulky – CinemArt – horor, thriller
Byli tu první a budou vás lovit
Když na malé floridské městečko udeří hurikán, rozhodne se Haley (Kaya Scodelario) ignorovat nařízení úřadů o evakuaci, protože chce najít ztraceného otce (Barry Pepper). Nalezne ho těžce zraněného ve sklepě jejich domu. Než ho stačí zachránit, ocitne se i ona
v nesnázích, když záplavová vlna dorazí rychleji, než se čekalo. Stoupající voda však brzy přestane být jejich největším problémem, když připlavou hladoví nezvaní návštěvníci.
Režie: Alexandre Aja
Hrají: Kaya Scodelario, Barry Pepper, Ross Anderson, Anson Boon, George Somner

UZLY A POMERANČE
ČR/Německo – 2019 – (0) - 90 minut - Bontonfilm – drama
Jen jedna láska je ta první
Film o lásce k dívce, co voní po pomerančích, o zauzlovaném vztahu s otcem, o péči o sestru, o statečnosti, odpovědnosti, o prvních šrámech života, jedním slovem o dospívání. Velkou roli tu hrají koně, kteří umí vnést do života dobrodružství i sny. Snímek Uzly a pomeranče vznikl podle stejnojmenné knihy renomované spisovatelky knih pro děti a mládež Ivy Procházkové.
Režie: Ivan Pokorný
Hrají: Stanislav Majer, Tomáš Dalecký, Emilie Neumeister, Ewa Farna, Leoš Noha, Hana Bartoňová

WILLY A KOUZELNÁ PLANETA
FR - 2019 - (0) - 90 minut – dabing – Bioscop – animovaný, rodinný
Malý Willy cestuje s rodiči vesmírem. Po nehodě vesmírné lodi se sám v záchranné kapsli dostává na neznámou, divokou planetu.
Naštěstí má s sebou důležitého parťáka – robota Bucka. V cizím světě na ně číhá mnoho nástrah a objevů…
Režie: Eric Tosti

SPIDER-MAN: DALEKO OD DOMOVA 3D
USA - 2019 - (0) - Falcon – akční, dobrodružný
Po událostech filmu Avengers: Endgame musí Spider-Man čelit novým výzvám ve světě,
který se navždy změnil.
Režie: Jon Watts
Hrají: Tom Holland, Samuel L. Jackson, Jake Gyllenhaal, Zendaya, Cobie Smulders, Jon Favreau, JB Smoove, Jacob Batalon, Martin Starr, Marisa Tomei

ANNABELLE 3
USA - 2019 - (15) – titulky – Vertical Ent. – horor, thriller, mysteriózní
Annabelle 3 je třetím pokračováním velmi úspěšné hororové série scénáristy a producenta Jamese Wana, ve kterém se opět potkáváme s neblaze proslulou panenkou poprvé představenou ve filmu „V zajetí démonů“.
Ed a Lorraine Warrenovi kdysi bezpečně uložili démony posedlou panenku za posvěcené sklo v místnosti s dalšími artefakty zla a přizvali kněze, aby úkryt zpečetil požehnáním.
Kdo mohl ovšem tušit, že Annabelle probudí zlé duchy v blízkosti a svět zažije další děsivý útok temných sil.
Režie: Gary Dauberman
Hrají: Mckenna Grace, Madison Iseman, Vera Farmiga, Patrick Wilson

YESTERDAY
VB – 2019 - (0) - 117 minut – titulky – CinemArt – komedie
Ještě včera všichni znali Beatles. Dneska si ale jejich písničky pamatuje jediný člověk. Toho by měl využít. Dvě legendy britského filmu, oscarový režisér Danny Boyle a scenárista legendárních komedií Richard Curtis, spojili síly a natočili originální a hravou komedii
o muzice a lásce.
Režie: Danny Boyle
Hrají: Himesh Patel, Lily James, Ed Sheeran, James Corden, Kate McKinnon

TAJNÝ ŽIVOT MAZLÍČKŮ 2
USA - 2019 - (0) – dabing - CinemArt – animovaná komedie
V prvním díle jsme zjistili, co dělají naši zvířecí kamarádi, když jsou sami doma. Teď se dozvíme, co se jim honí hlavou, když skončí v rukou veterináře, nebo když se v jejich teritoriu objeví vetřelec v podobě dítěte.
Režie: Chris Renaud
V čes. znění: Kryštof Hádek, David Novotný, Vanda Hybnerová, Martin Dejdar

PODFUKÁŘKY
USA - 2019 - (15) - 94 minut - titulky - Forum Film – komedie
Pomsta bude sladká
Svět je plný bohatých, zkažených a sebejistých mužů. A přesně takové milují hrdinky komedie PODFUKÁŘKY. Okouzlující Angličance Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabané Američance Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale jen a jen o peníze... hodně peněz. Tyto dvě podvodnice jsou jasným důkazem, že ženské pokolení nelze podceňovat v žádném povolání. Dokonalá profesionálka se po náhodném setkání ve vlaku ujme nadšené amatérky a zasvětí ji do tajů svádění a okrádání mužů. S vypětím všech sil a po sérii neuvěřitelných zážitků se Josephine podaří z Penny vykřesat kolegyni na úrovni, sice trošku nekonvenční, ale zato s obrovským potenciálem. A najednou se ze žákyně stává vážná konkurentka. Která
z nich bude nakonec úspěšnější?
Režie: Chris Addison
Hrají: Anne Hathaway, Rebel Wilson, Tim Blake Nelson, Alex Sharp, Ingrid Oliver, Meena Rayann

MUŽI V ČERNÉM: GLOBÁLNÍ HROZBA
USA - 2019 – (12) – dabing/titulky - Falcon – akční sci-fi
Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém.
Režie: F. Gary Gray
Hrají: Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Liam Neeson, Rebecca Ferguson, Emma Thompson

PSÍ POSLÁNÍ 2
USA - 2019 - (0) - 108 minut – dabing – Vertical Ent. - rodinný
Některá přátelství jsou věčná, a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku.
Režie: Gail Mancuso
Hrají: Betty Gilpin, Dennis Quaid, Abby Ryder Fortson, Josh Gad

ALADIN
USA - 2019 - (0) – dabing - Falcon – dobrodružný, komedie, rodinný
Rozhodni se moudře
Aladin je vzrušující příběh o okouzlujícím pouličním zlodějíčkovi Aladinovi, kurážné a cílevědomé princezně Jasmíně a džinovi, který je dost možná klíčem k jejich budoucnosti.
Film režíruje Guy Ritchie, který do pohádkového přístavního města Agrabahu vnese svižnou a strhující akci. Na scénáři podle klasického animovaného filmu studia Disney se kromě režiséra Richieho podílel i John August.
Režie: Guy Ritchie
Hrají: Will Smith, Mena Massoud, Noami Scott, Marwan Kenzari, Navid Negahban, Nasim Pedrad, Billy Magnussen, Numan Acar


JOHN WICK 3
USA - 2019 - (15) – 130 minut - titulky - Vertical Ent. – akční, krimi
Ve třetí části této adrenalinové akční série má super zabiják John Wick (Keanu Reeves)
v patách celou armádu lovců odměn usilujících o získání 14 miliónů dolarů vypsaných na jeho hlavu. Poté, co porušil pravidla a zabil člena tajného mezinárodního spolku nájemných vrahů High Table se z Johna Wicka stává excommunicado - psanec, který je terčem zabijáků
po celém světě. Připravte se na válku!
Režie: Chad Stahelski
Hrají: Keanu Reeves, Halle Berry, Ian McShane, Jason Mantzoukas, Asia Kate Dillon, Laurence Fishburne, Anjelica Huston

POKÉMON: DETEKTIV PIKACHU
USA/Japonsko - 2019 - (0) – 104 minut - dabing - Vertical Ent. – akční, animovaný
Historicky první hraný film o Pokémonech s názvem POKÉMON: Detektiv Pikachu vychází
z fenoménu Pokémon – jedné z nejpopulárnějších multigeneračních zábavních značek všech dob.
Fanoušci z celého světa si nyní mohou na stříbrném plátně užít dobrodružství s Pokémonem Pikachu tak, jako ještě nikdy dřív. Pikachu se představí v roli detektiva Pikachu, Pokémona, kterému není rovno. Ve filmu se kromě něj objeví celá plejáda oblíbených postaviček Pokémonů, každá se svými unikátními schopnostmi a povahou.
Příběh začíná záhadným zmizením špičkového detektiva Harryho Goodmana, které přiměje jeho jednadvacetiletého syna Tima, aby začal pátral po tom, co se jeho otci stalo. V pátrání mu přitom asistuje parťák jeho otce, detektiv Pikachu – okouzlující a vtipnými poznámkami sršící superslídil. Když Tim a Pikachu zjistí, že jsou výjimečným způsobem předurčeni
k vzájemné spolupráci, spojí síly a vrhnou se vstříc vzrušujícímu dobrodružství, aby celé té spletité záhadě přišli na kloub. V neony ozářených ulicích pulzujícího moderního velkoměsta Ryme City, kde lidé a Pokémoni žijí bok po boku v hyper-realistickém světě, společně hledají stopy a setkávají se s pestrou směsicí Pokémonů. Postupně ovšem začnou odkrývat šokující plán, který by mohl zničit stávající mírové soužití a ohrozit celý vesmír Pokémonů.
Režie: Rob Letterman
Hrají: Justice Smith, Kathryn Newton

AVENGERS: ENDGAME 3D
USA – 2019 – (12) – dabing/titulky - Falcon – akční, dobrodružný
Po ničivých událostech filmu Avengers: Infinity War je vesmír v troskách. S pomocí zbývajících spojenců se Avengers snaží znovu seskupit, aby se pokusili zvrátit výsledek Thanosova jednání a obnovili pořádek ve vesmíru.
Režie: Anthony Russo, Joe Russo
Hrají: Chris Evans, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Josh Brolin, Karen Gillan, Gwyneth Paltrow, Sebastian Stan, Brie Larson, Evangeline Lilly, Jon Favreau, Paul Rudd, Don Cheadle, Dave Bautista, Katherine Langford, Bradley Cooper, Elizabeth Olsen, Tom Holland, Pom Klementieff


Malé kino (na zlínských Ateliérech)


DIEGO MARADONA 18.7. 19:30
VB – 2019 – (12) – 130 minut – Aerofilms – dokument
Rebel. Hrdina. Podvodník. Bůh.
Strhujícím portrétem „prokletého génia“ navazuje držitel Oscara Asif Kapadia na své předchozí úspěšné životopisné filmy Senna a Amy a přináší unikátní vhled do soukromí Diega, milujícího i chybujícího člověka, který svou lidskost většinu života schovával pod masku Maradony – nejslavnějšího fotbalisty všech dob.

Diego je usměvavý kluk z předměstí, který miluje fotbal a svou velkou rodinu. Díky obrovskému talentu plní sny sobě, svým blízkým i stovkám milionů fanoušků po celém světě. V Neapoli, kde by i ďábel potřeboval bodyguarda, se Diego stává Bohem. Fanatický obdiv a slávu je těžké ustát a Diego skrývá svou lidskou tvář čím dál víc pod masku Maradony. Tomu nejsou cizí divoké večírky, nevěry, podvody, kokain ani pletky s mafií. Zničující spirála se roztáčí. Strhující portrét jedné z nejslavnějších a nejvíce kontroverzních osobností vůbec poskládal držitel Oscara Asif Kapadia (Senna, Amy) z více než 500 hodin záběrů z Maradonova soukromého archivu.
Režie: Asif Kapadia

LVÍ KRÁL 20.7. a 21.7. 17:00
USA - 2019 - (0) – dabing – Falcon – dobrodružný, rodinný
Snímek Lví král od studia Disney, jenž režíroval Jon Favreau (Kniha džunglí), se odehrává v africké savaně, kde se narodil budoucí panovník všeho živého. Malý lví princ Simba zbožňuje svého otce, lvího krále Mufasu, a připravuje se na svou budoucí vládu. Avšak ne všichni se z malého Simby radují. Mufasův bratr Scar, původní následník trůnu, spřádá své vlastní, temné plány. Souboj o Lví skálu plný intrik, dramat a po nečekané tragédii skončí Simbovým vyhnanstvím. Za pomoci dvou nových přátel musí Simba dospět a stát se tím, kým je mu souzeno být.
Režisér Jonh Favreau vypráví animovanou klasiku za pomoci nových filmových technologií a uvádí známé postavy na stříbrné plátno zcela novým, realistických způsobem.
Režie: Jon Favreau

BEZ VĚCÍ NAD VĚCÍ! 19.7. a 20.7. 19:30
Německo - 2018 - (12) - 111 minut – dabing – Bioscop – komedie
Komediální příběh o tom nedůležitém v současném materiálním světě.
Nejlepší přátelé Toni a Paul se na 100 dnů vzdají díky sázce všeho, co vlastní. Každý den dostanou jednu ze svých věcí zpět. Během této výzvy si možná uvědomí, že jediné, bez čeho nelze žít, je přátelství.
Jaký by byl váš život, kdybyste se ze dne na den vzdali všech věcí?
Toni miluje svůj kávovar. Paul zbožňuje svůj chytrý telefon. Toni by se rozhodně neobešel bez pilulek na růst vlasů. Paul si nedokáže představit chvíli bez Amazonu, Siri a svých supermódních sneakersek. Oba kamarádi mezi sebou každý den bojují o to, kdo je lepší
a větší borec.
Všechno se změní jednoho rána, kdy se oba probudí nazí na zemi v prázdném bytě. Den číslo 1 ve 100denní sázce, kterou včerejšího bujarého večera uzavřeli. Vzdali se všeho, co vlastní. Každý den dostanou zpět pouze jednu ze svých věcí.
Každodenní život se pro Toniho a Paula najednou stává nesmírně komplikovaný, ale zároveň neuvěřitelně jednoduchý. Kolik věcí je v životě opravdu nezbytných?
Režie: Florian David Fitz
Hrají: Florian David Fitz, Matthias Schweighöfer, Miriam Stein

V LÁSCE A VÁLCE 21.7. 19:30
Dánsko/Německo/ČR - 2018 - (12) - 103 minut – dabing – Bontonfilm – drama, romantický, historický
Epické romantické drama podle skutečné události
Po třech letech strávených v zákopech první světové války se Esben vrací domů k milované ženě Kirstine a synu Karlovi. Avšak válečné útrapy změnily nejen jeho samotného, ale i jeho rodinu. Okouzlující německý důstojník Gerhard zaujal jeho místo v čele rodinného stolu
a dělá, co může, aby si získal srdce Kirstine a stal se Karlovým otcem.
Zatímco mladá rodina si těžko zvyká na novou situaci, přichází další rána – Esben se musí vrátit na frontu. Téměř zlomený muž se tím nedokáže vyrovnat a dezertuje. Po neúspěšném pokusu překročit hranici do neutrálního Dánska je nucen skrývat se na půdě vlastního domu. Pouta lásky a důvěry se mezi manžely napnou až k prasknutí, zatímco Esben ze svého úkrytu sleduje, jak se mu jeho rodina rozpadá před očima a rozhodne se udělat vše, aby si ji udržel. Jak daleko bude ve jménu lásky ochoten zajít? V lásce a válce je napínavé a dojemné drama, které nabízí širokou paletu lidských charakterů a rozhodnutí, ke kterým jsou nuceni tváří
v tvář válce.
Dánsko-německo-český koprodukční snímek se z části natáčel na lokacích v České republice. Byl s úspěchem uveden na Mezinárodním filmovém festivalu v Santa Barbaře, kde získal cenu diváků za nejlepší hraný film.
Režie: Kasper Torsting
Hrají: Sebastian Jessen, Rosalinde Mynster, Tom Wlaschiha, Thure Lindhardt, Morten Brovn, Natalie Madueño, Ulrich Thomsen

Rezervace na www.gacinema.cz
Lenny
(Lenka Nosková)
neděle 21. 7. 2019 08:00
Nosková, Lenka. 2019. PROGRAM GOLDEN APPLE CINEMA ZLÍN 18.7.19 – 24.7.19. Vychytané.cz. [Online] 21. 7. 2019. [Citace: 25. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=13153. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/PROGRAM-GOLDEN-APPLE-CINEMA-ZLÍN-18.7.19-–-24.7.19
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.145s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.23.92.53
Serverový čas: čtvrtek 25. dubna 2024 23:13