Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Zpěvačka Tereza Mašková uvádí novinkovou píseň Žár

Tereza Mašková vydává singl Žár. Klip k němu natočila v minimalistickém duchu.
Přidat na Facebook
Tereza Mašková nechala televizní soutěže daleko za sebou a vydala se na sólovou dráhu s jasnou představou. Po anglicky zpívané písni New Me představuje Žár s textem Patricie Fuxové a s hudbou Petera Grause, který stojí mj. za úspěchem Emmy Drobné, a producenta a Terezina manažera Olivera Žiláka. „Žár neboli vášeň pro to, čeho chceme dosáhnout, nám dává sílu jít dál. Chtěla bych písní motivovat, aby byl žár silnější než jakékoli pochybnosti,” vysvětluje zpěvačka.

Videoklip k písni natočil Jakub Mahdal na základě námětu Terezy a Olivera. Jde o obrazově vycizelované minimalistické dílo s důrazem na barevné a světelné protiklady.

„Kladli jsme váhu na každé slovo, proto jsme zvolili formu čistých pozadí. Snažili jsme se tak vytvořit napětí a zároveň působit přirozeně a důvěryhodně,“ říká k natáčení Tereza Mašková. Klip má necelé dva dny od zveřejnění přes 110.000 zhlédnutí.

Zpěvačka Tereza Mašková tíhla ke zpěvu již od útlého věku, kdy působila ve sboru. Po ZUŠ absolvovala Konzervatoř Jaroslava Ježka. V 18 letech se zúčastnila celosvětové soutěže World Championships of Performing Arts, v níž zvítězila v kategorii Muzikál. Zlom pro ni však znamenalo vítězství v páté řadě pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar. Kromě zpěvu se věnuje také divadlu: aktuálně je možné ji vidět ve hře Sopranistky v pražském Činoherním klubu.



Zdroj: WARNER MUSIC CR
Tina
(Martina )
úterý 18. 6. 2019 19:00
, Martina . 2019. Zpěvačka Tereza Mašková uvádí novinkovou píseň Žár. Vychytané.cz. [Online] 18. 6. 2019. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=13109. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Zpevacka-Tereza-Maskova-uvadi-novinkovou-pisen-Zar
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.058s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.21.93.44
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 07:35